Sportif Başarılarımız

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği masa tenisi turnuvasında birinci olan masa tenisi takımımız ödülünü Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar´dan Kültür Park´ta düzenlenen programda aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği voleybol turnuvasında birinci olan kız voleybol takımımız ödülünü Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar´dan Kültür Park´ta düzenlenen programda aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Banaz Belediyesi ve Banaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kros yarışmalarında 7/A sınıfı öğrencimiz Emine YÖRÜK Banaz ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Banaz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri 1. Geleneksel Çocuk Şenlikleri Futbol Turnuvası´nı Banaz 3.sü olarak tamamladık.